[Menu] [dDH]

Zuinigheid met stijl

Destijds begin het als De Vrekkenkrant. De eerste Vrekkenkrant in een oplage van een paar honderd exemplaren was meteen een groot sukses. Het 'Vrekken-echtpaar' Hanneke van Veen en Rob van Eeden haalde er bijna alle kranten mee.
Duizenden 'vrekken' kropen uit hun schulp en namen een abonnement. Een sukses war de initiatiefnemers zelf een beetje beduusd van waren.
Inmiddels genioet het vrekken-echtpaar van een sabatsjaar. Ze hebben het zelf 'verdiend' door hun zuinige leefwijze. (Maar ze konden het niet laten om toch weer bijdragen voor deze Konsuminderkrant te schrijven.)
De Vrekkenkrant is voortgezet door een andere uitgever, onder de naam 'Genoeg'. En er is inmiddels een stichting Zuinigheid met Stijl, die vele kursussen geeft rond thema's als 'Meer doen met minder', 'Je geld of je leven' en 'Konsuminderen met kinderen'. Over deze onderwerpen zijn bij de stichting diverse boeken te koop.

Stichting Zuinigheid met Stijl, Heernisseweg 43, 4461 PR Goes. Tel. 0113-270634. E-mail website: http://www.dds.nl/~zuinigst. Folder op aanvraag.


Steun de kampagne rond de Niet-Winkeldag!
Giro 753665 van Omslag in Sint-Michielsgestel.


menu | dDH