[Menu]  [dDH]

Buy Nothing Day 1998:
A4 raamposter


De raamposter kunt u direct printen met elke printer die op A4 formaat afdrukt.
Ga naar de poster-pagina. Wacht even tot de hele pagina opgebouwd is en klik dan op de 'print' of 'afdruk' button van uw browser.
Als u normaal 'headers' en 'footers' print (extra info boven of onder aan de pagina, zoals datum of webadres), dan kunt u die desgewenst eerst uitzetten om een 'schone' poster te krijgen.

Na het printen kunt u met de 'back' of 'terug' button van uw browser terug naar deze pagina. Onderaan de poster staat echter ook een link waarmee u direct weer naar het menu gaat.

Naar de poster-pagina

 

Probleempjes

Natuurlijk is het (zelfs bij gebruik van een 'standaard' als HTML) te veel gevraagd dat alles bij iedereen goed werkt. De HTML standaard is sinds z'n korte bestaan immers al volledig verkracht door de heren browser-bakkers.

Microsoft Internet Explorer versie 4 voor Windows 3.x weigert domweg de tekst onderaan de poster te printen. Maar dat is niet opzienbarend: een normaal werkende versie van Internet Explorer voor Windows 3.x heeft nog nooit bestaan...

Sommige versies 4.0x van Netscape voor Windows 95 en 3.x zijn er niet toe te bewegen de poster geheel wit te laten. Sinds deze browser achtergondkleur kan afdrukken, zal en moet dat ook gebeuren, zelfs als er geen achtergrondkleur te printen is... U zult het moeten doen met een licht raster.

Als u nog een versie 3 of eerder van één van beide browsers op uw harddisk heeft slingeren, gebruik dan die voor een onberispelijk resultaat.


menu | dDH