Menu KOOP NIETS!    Internationale Niet-Winkeldag

Speelgoedweggeefwinkel opent op Niet-Winkeldag

Amsterdam, 27 november 2004 - De Speelgoed WeggeefWinkel heeft zaterdag, Niet-Winkeldag, in Amsterdam de deuren geopend. De winkel in de voormalige disco Havana aan de Reguliersdwarsstraat is open maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

De Speelgoed WeggeefWinkel, een project van het WeggeefCentrum, richt zich op speelgoed waar niet of nauwelijks (meer) mee wordt gespeeld. Dit speelgoed kan ieder in de winkel inleveren, zodat het aan anderen kan worden doorgegeven. Zo doe je behalve jezelf ook anderen een groot plezier door meer ruimte te creëren, bijvoorbeeld voor nieuwe kadootjes van Sinterklaas.

Project en organisatie zijn volledig op basis van vrijwillige bijdragen tot stand gekomen. Het blijkt dat er een overvloed aan energie beschikbaar is om onze wereld nog plezanter te maken dan hij al is. Het WeggeefCentrum ondersteunt dergelijke wensen en daagt (projectmatig) iedereen uit, deze energie - in welke vorm dan ook - vrij te geven.

De Speelgoed WeggeefWinkel wordt volledig ondersteund door vrijwillige bijdragen. De winkelruimte is gecreëerd in nauwe samenwerking met Stichting 'Vier De Wereld', die een 'Vier De Wereld Winkel' opent. Dit is een galerie die bemiddelt in zelfgemaakte spullen, van koekjes tot kunst, en dit exposeert.

Contact Speelgoed Weggeefwinkel: Alec Boswijk, tel.: 06-13541422, e-mail:
Over de 'Vier De Wereld Winkel': Cosmas Weeber, tel.: 06-28128736 of

Menu | Omhoog KOOP NIETS!    Internationale Niet-Winkeldag